MTechnologies logotype

Uthyrning av programmerare och IT personal i Bulgarien

Telefon: 08 - 555 213 50 | E-mail: info@mtechnologies.se

M Technologies Sweden AB startades 2016 som ett joint venture mellan Minds Technologies i Bulgarien och av grundarna till Datakompisen i Dorotea AB, Markus Aglander och Niklas Nyman.

Markus och Niklas har som entreprenörer startat och drivit ett antal IT projekt sedan 1997. Vid ett antal tillfällen har det varit svårt att hitta erfarna programmerare till kortvariga projekt i Sverige. Inför ett projekt år 2014 avseende utveckling av en IP telefoni plattform beslutades att lägga all utveckling i Bulgarien. Det var lätt att hitta rätt kompetens och projektet löpte på bättre än förväntat. Den bulgariska samarbetspartnern var Minds och detta blev startskottet för M Technologies Sweden AB.

Sverige och Bulgarien i pusselbitar som sitter ihop

Bolagets närstående verksamheter:

Pay2me | Fakturera utan företag

Systerbolaget Pay2me är ett egenanställningsföretag där du som frilansande konsult kan fakturera dina egna uppdrag, utan att behöva ha en registrerad firma. Såsom egenanställd hos Pay2me får du då praktiskt ut dina konsultersättningar som lön, utan att du själv behöver hantera moms, sociala avgifter och skatteinbetalningar - det gör Pay2me

  • Värdshusvägen 1, 181 66 LIDINGÖ

M Technologies Sweden

Värdshusvägen 1 | 181 66 Lidingö
Sweden

Tel: 08 - 555 213 50 | E-post: info@mtechnologies.se